Foto: Alice Drogoreanu

Nimic nu putea fi mai potrivit, la sfârşit de februarie, decât să premiem bloggerii care, în perioada 27 ianuarie – 27 februarie a. c., au înţeles că, la fel precum o iubire moare de n-o hrăneşti cu sărutări, un blog se sufocă dacă nu este periodic ping-uit. Ni s-ar putea reproşa că avem carenţe în acest clasament, deoarece nu am inclus şi pe cei care au link-uit de pe blogspot. Dar, acele link-uri nu devin ping-uri, astfel că sunt mai greu de contabilizat şi, în definitiv, nu suntem noi responsabili pentru că unii se încăpăţânează să folosească platforme vetuste! Lipsesc şi aceia care, precum Maminineta, nu se asigură că au bifat tot ce trebuie înainte de a da publicare. În sfârşit, mai lipsesc şi aceia care dau link pe pagina principală [https://ivanuska.wordpress.com/] şi nu pe un articol (o postare) [https://ivanuska.wordpress.com/2010/02/26/studiu-exhaustiv-despre-femei/]

Nădăjduim ca pilda celor nominalizaţi astăzi să nu rămână fără ecou, stârnind adânci mustrări de conştiinţă precum şi decizia de a linkui pe viitor mai mult, mai repede, mai bine!

Anunţăm că Premiul I este de 50.000 Euro, Premiul al II-lea de 30.000 Euro, Premiul al III-lea constă într-un set complet al cărţilor mele publicate, iar Menţiunea, într-o bere belgiană.

Premiul I: Cristian Lisandru – 16

Premiul II: Gabriela Savitsky – 14

Premiul III: Lady A – 8

Noaptea Iguanei – 8

Menţiune: Paul G. Sandu – 6

Au mai punctat, fiind loc de mai bine:

Sebra – 3

Băiatul Ciudat – 3

DSN – 3

Mika – 3

Mirela Pete – 3

Nea Costache – 3

Cella – 2

Dan Pătraşcu – 2

Daurel – 2

Elisa – 2

Flavius Obeadă – 2

Geanina Lisandru – 2

Manole – 2

Oana Stoica – 2

Petra – 2

Răzvan Şerbu – 2

Theodora Marinescu – 2

Ada Rus – 1

Anamaria Deleanu – 1

Anavero – 1

Caius – 1

Caramea – 1

Cel Mare – 1

Chat Noir – 1

Dionis – 1

Dispecer Blogosferă – 1

Dramoleta – 1

Dumitru Agachi – 1

Elena Agachi – 1

Gabi123 – 1

Madi – 1

Melami – 1

Neliniştitu’ – 1

Raulito – 1

Sfântu’ Simon – 1

Simion Cristian – 1

Teo Negură – 1

Urban – 1