.

Bianca, o tânără femeie dintr-un oraş din judeţul Sibiu, a stârnit interesul tuturor celor trei colegi de birou. Atenţia celor trei bărbaţi, însă, avea manifestări diferite. Astfel, Aurel o iubea pe colega sa cu o iubire învecinată cu demenţa, Doru era interesat de latura senzuală, râvnind împreunările, iar Tavi o privea cu stimă. Lipsa vreunei perspective îl determină pe Aurel să-i administreze colegei sale o otravă lentă, în ideea ca, dacă Bianca nu poate fi a lui, să nu aparţină nici altora. Efectuând analizele de rutină la medicul de familie, Bianca află că este intoxicată cu un extract din plante împotriva căruia cu greu se poate afla un antidot. Şocată de veste, tânăra manifestă un comportament suicidar, apreciind că, în acest fel, i-ar răpi otrăvitorului orice mulţumire. Momentele de plăcere intensă oferite de Doru o făcură, însă, să amâne gestul fatal. În acest timp, Aurel muri intoxicat de acelaşi extract misterios cu care plănuise să-şi ucidă iubita. La scurt timp după aceasta, Doru căzu victimă unui accident de circulaţie, Bianca găsindu-şi consolarea în braţele lui Tavi, stima pe care acesta i-o purta preschimbându-se treptat într-un gingaş sentiment. Femeia pare a fi anihilat otrava mâncând ciorbă de burtă din stomac de căprioară. Poliţia efectuează cercetări privind moartea celor doi bărbaţi.

Această ştire a depăşit cu mult în audienţă incendiul din Crângaşi, determinând numeroşi realizatori de televiziune să-i consacre un şir de emisiuni.

.

Recomandări: Imagini, Lili, Gabi, Daurel, Schtiel, Mirela Pete, Colecţionara, Zamfir, Ulise, Filumenie, Zamfir Pop, Dana Pătrănoiu.